subsidies

Ambacht dat blijft vernieuwen – Kaamps Cheese

Kaamps Cheese is een bedrijf dat ambachtelijke kazen produceert met melk van eigen boerderij. Het bedrijf is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe kazen en de vernieuwing van haar productieproces. Profect ondersteunt Kaamps Cheese bij de realisatie van haar plannen door begeleiding te bieden op subsidiegebied. Profect heeft subsidies verworven voor de Agro en Food Overijssel, ESF en de WBSO.

Kaamps Cheese is een bedrijf dat ambachtelijke kazen produceert met melk van eigen boerderij. Het bedrijf is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe kazen en de vernieuwing van haar productieproces. Profect ondersteunt Kaamps Cheese bij de realisatie van haar plannen door begeleiding te bieden op subsidiegebied. Profect heeft subsidies verworven voor de Agro en Food Overijssel, ESF en de WBSO.

Joost ter Haar

mede-eigenaar/senior consultant - Profect

Onze kennisgebieden ontdekken?

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?